Speider

Med Speider kan vi gjøre din bedrift og dine produkter mer synlig i den digitale-verden. Med Google Ads kan sponsede søkeord gjøre at du blir synlig for det riktige publikumet til riktig tid. Når det kommer til søkeord så er vi spesialisert på nøyaktig målretting (SEO-Optimalisering)

Google Ads

Google Ads er et annonsesystem, der kan vi gå inn og by på annonseplass koblet til spesifikke søkeord. Vi kan nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester. Ads (eller tidligere Adwords) annonsen vises som en sponset lenke i høyremargen av søkeresultatet på Google. Disse vil alltid være høyere oppe en organiske søkeord, derfor er de svært effektive for å nå det riktige publikumet.

Facebook annonsering

Riktig annonsering med Facebook er den beste måten å få bedriften digitalisert på. Med innlegg som annonseres på et lite budsjett kan man få veldig mye engasjement, vi vet hvordan. Ved å bruke teknikker som skaper aktivitet rundt innlegget som annonseres vil det få et mye bedre resultat og bli billigere. Ønsker du å vise budskapet gjennom en video? Se avsnittet nedenfor.

Video Kampanje

Har du en kampanjevideo eller lignende så kan vi kjøre denne ut på facebook med riktig targeting. Vi har opplevd gjennom våre kunder at dette er en svært effektive måte på å nå publikum og skape engasjement. Med videoannonsering så skaper du en trygghetsfølelse hos publikum, samtidig som at du skaper et varemerke. Vi i Kompani Kvam har også mulighet til å lage en ny og profesjonell video til kunden. Vi legger ut denne videoen på alle de sosiale kanalene som bedriften bruker, som for eks: Instagram, Facebook, Youtube og LinkedIn. Vi skreddersyr alt av materiale som trengs til din video.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO er viktig for at dine kunder og potensielle nye kunder skal kunne finne deg på nett. Vi optimaliserer deres nettsted for at det skal bli mer synlig i søkemotorer. Google og andre søkemotorer har en rekke krav som en nettside må oppfylle for å bli rangert i søkeresultatene, vi vet hvilke. Med vår kunnskap og erfaring vil ditt nettsted rangere høyt i de største søkemotorene.

Kontakt oss

Kontakt oss speider

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2019 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram