Spesial Kommando

Vår kompetanse innenfor den digitale verden er svært stor og vi kan hjelpe bedriften med nesten hva som helst av problemer på digitale flater.

Brevutsending & fakturering

Vi kan hjelpe din bedrift med å sende ut brev og fakturaer. Å sende ut tusener av brev og fakturaer kan være tids-slukende for bedriften. Derfor kan vi hjelpe til med å flette fakturaer, skrive ut, pakke brev og sende ut til personer. Med hjelp av vår egne laser-printer og frankeringsmaskin kan vi utføre jobben på en rask og effektiv måte.

PC-problemer

Har det oppstått problemer med datamaskinen på kontoret? Vi kan hjelpe med å redde datamaskiner som har begynt å oppføre seg annerledes. Som regel vil problemet være inne på datamaskinen (Software), men vi kan også feilsøke etter defekte deler (Hardware). Det hender ofte at datamaskiner blir byttet ut altfor tidlig på grunn av småfeil som enkelt kan rettes.

Opplæring i programmer

Framtiden er kommet, og alle vil få behov for å gå inn i den digitale verden. Programmer som blir utviklet idag er mer avanserte, og vil derfor virke forvirrende. Med en gjennomgang av programmer som idag brukes, vil du kunne se hvor enkelt det egentlig er å ta i bruk moderne løsninger. Vi inviterer deg gjerne til et møte der vi kan gå gjennom programmene du trenger hjelp i. Legg igjen en beskjed i kontaktskjemaet til for å arrangere et møte.

Nettverks-problemer

Nettverks-problemer er sjeldent enkelt å løse uten den riktige kompetansen. Våre medarbeidere har bred erfaring med mange nettverksteknologier og kan løse de fleste problemer. Å prøve å finne løsningen selv kan gjøre mer skade enn godt dersom du ikke har riktig kunnskap.

Oversetting

Vi har et nettverk av gode og erfarne oversettere. Dersom du ønsker å ha ditt nettsted i flere forskjellige språk, eller ønsker å oversette en spesifikk tekst. Med et stort alfabet kan vi tilby oversetting til mange språk verden over.

Kontakt oss