Nettvakt

Med nettvakt-pakken får du av oss en brukervennlig nettside som vi oppdaterer for deg. Vi utfører oppdateringer du selv ønsker også gir vi tips til hvilke oppdateringer vi anbefaler for ditt nettsted.

Nettside-utvikling

Vi starter utviklingen av nettstedet da vi har kartlagt dine behov og ønsker for nettstedet. Dine potensielle kunder har kanskje sitt første møte med din bedrift gjennom nettsiden og vi ønsker at de skal ha en god brukeropplevelse. Ved bruk av verdens største platform for nettsider (WordPress), har vi tilgang til verktøy som kan gjøre nettsiden best mulig oppdatert i forhold til andre moderne nettsider.

SEO-optimalisering

SEO er viktig for at dine kunder og potensielle nye kunder skal kunne finne deg på nett. Vi optimaliserer deres nettsted for at det skal bli mer synlig i søkemotorer. Google har en rekke krav som en nettside må oppfylle for å bli rangert i søkeresultatene, vi vet hvilke. Med vår kunnskap og erfaring vil ditt nettsted rangere høyt i de største søkemotorene.

Sikker nettside (SSL)

SSL (Secure Sockets Layer) sertifikat brukes for å kryptere dataene mellom brukere og tjenermaskin. Dette vil gjøre at nettstedet ditt er sikkert fra at andre ikke skal kunne snappe opp og lese dataene som sendes mellom brukeren og tjenermaskin, gjennom å tappe datalinjene eller sette opp lytteposter. Alle våre nettsider er satt opp med et sertifikat for at brukere skal ha en trygghetsfølelse.

Hurtigere lastetid

Ingen liker en nettside som bruker lang tid på laste, derfor har vi sørget for å ha den beste og raskeste serveren for å minimere nedetid og forstyrrelser. Vi optimaliserer også alt innhold som blir lagt inn på nettstedet uten at det påvirker kvaliteten. Vi har målt nettstedene med verktøy (Pingdom) for å se hvordan vi stadig kan optimalisere nettstedet til å laste raskere. Sidene våre laster i gjennomsnitt 90% raskere enn andre nettsted.

Kontakt oss

Kontakt oss nettvakt

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2019 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram