Nettvakt

Med nettvakt-pakken får du av oss en brukervennlig nettside som vi oppdaterer for deg. Vi utfører oppdateringer du selv ønsker, også gir vi tips til hvilke oppdateringer vi anbefaler for ditt nettsted.

Nettside-utvikling

Vi starter utviklingen av nettstedet når vi har kartlagt dine behov og ønsker. Dine potensielle kunder har kanskje sitt første møte med din bedrift gjennom nettsiden, og vi ønsker at de skal ha en god brukeropplevelse. Ved bruk av verdens største platform for nettsider (WordPress), har vi tilgang til verktøy som kan gjøre nettsiden best mulig oppdatert i forhold til andre moderne nettsider.

SEO-optimalisering

SEO er viktig for at dine kunder og potensielle nye kunder skal kunne finne deg på nett. Vi optimaliserer deres nettsted for at den skal bli mer synlig i søkemotorer. Google har en rekke krav som en nettside må oppfylle for å rangere høyt i de største søkemotorene.

Sikker nettside (SSL)

SSL (Secure Sockets Layer) sertifikat brukes for å kryptere dataene mellom bruker og server. Dette vil gjøre at nettstedet ditt er sikkert fra at andre ikke kan snappe opp og lese dataene som sendes mellom bruker og server, gjennom å tappe datalinjene eller ette opp lytteposter. Alle våre nettsider er satt opp med et sertifikat for at brukere skal ha en trygghetsfølelse.

Hurtigere lastetid

Ingen liker en nettside som bruker lang tid å laste, derfor har vi sørget for å ha den beste og raskeste serveren for å minimere nedetid og forstyrrelser. Vi optimaliserer også alt innhold som blir lagt inn på nettstedet uten at det påvirker kvaliteten. Vi har målt nettstedene med verktøy for å se hvordan vi stadig kan optimalisere nettstedet for å laste raskere. Sidene våre laster i gjennomsnitt 90% raskere enn andre nettsted.

Kontakt oss