Support-tjenester

Kundebehandling på telefon og e-post

Når bedriften har mange kunder å vedlikeholde kan det bli et stort press på telefon og e-post. Med hyggelige og erfarne kundebehandlere fra oss kan du få hjelp til å holde kundene fornøyd og sørge for at de får hjelpen de trenger.

Telefon support

Kunder snakker direkte til våre kundebehandlere over telefon. Det potensielle målet om raskest oppløsning av kundens forespørsel / problem. Telefonstøtte brukes ofte til å ta bestillinger, forhåndsforespørsler, oppsummering og kryssalg, feilsøking etc. 

E-post support

E-post er det primære middel for å tilby nettbasert assistanse til kundene dine når saker ikke krever et øyeblikkelig svar. Vi er gode på å svare kunden på riktig måte og sende pene og ryddige e-poster. Som på telefon, så ønsker vi også å løse forespørsler og problem på raskest mulig måte.

Zendesk

Zendesk Support er et system for sporing, prioritering og løsning av kunde-support saker. Det setter all kundeinformasjon på ett sted slik at vi får god oversikt over kundene. Med dette kan vi løse saker på en svært profesjonell måte som vil gjøre at kunden blir fornøyd og ingen saker vil bli oversett.

Kontakt oss