Nytt bygg på Abaris

Våren 2018 begynte påbyggingen av Abaris Consulting sine lokaler. Det skulle bygges 9 nye kontorplasser (delt på 4 rom), 2 møterom og et bad. Påbygget er en oppgradering fra 100 kvadratmeter til 200 kvadratmeter. Det skal også komme en ny parkeringsplass som skal være for den nye delen av bygget. Bygget ble innflyttingsklart 18. November 2018.

Kompani Kvam flytter inn i de gamle kontorene til Abaris og Abaris i de nye, vi er nå delt i forskjellige deler av bygget. Vår gamle kontorplass er planlagt å bli en «lounge» der vi skal kunne koble ut noen minutter for å samle tankene og øke kreativiteten. Med flere kontorplasser blir det også lettere for oss å vokse, Kompani Kvam har ledige stillinger for arbeidsglade og motiverte mennesker innenfor IT-bransjen. Vi kan ta inn lærlinger da vi nå er en Godkjent lærebedrift.

Om oss

Kompani Kvam er et IT Selskap som leverer tjenester innen datasupport & digital markedsføring. Navnet er hentet fra en militær avdeling som var stasjonert på Kvam på 1700 tallet. Vi valgte navnet for å skape en tilknytning til distriktet og bygda der hvor vi er lokalisert.

Siste Innlegg

Følg Oss