ca 3 min. lesning   

Pål Klomstad - Kvalitet som spesialitet

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Masseproduserte metervarer fra Asia og Øst-Europa kommer til kort når Klomstad Søyledreiing dyrker særpreget med høyreiste søyler i Gardvegen på Kvam.

Gudbrandsdøler har jobbet med tre i 8000 år. Om vi skal bygge et enkelt stabbur eller en vakker stavkirke, så er tre det naturlige valget. I Gardvegen på Kvam har Pål Klomstad siden 1993 utviklet egne maskiner og teknikker for å gi særpreg og identitet til små og store trebygg i hele Norden.

Ny moderne nettside?

Spesialproduksjonen av søyler på Kvam er håndverkernes egen lille offentlige hemmelighet som det gripes til når kunden ønsker noe eget. Hver eneste bestilling er unik og profilene som skal skjæres og dreies inn i treet utarbeides i tett samarbeid med kunder og håndverkere.

Norsk tre og tradisjoner står sterkt i markedet til tross for voksende globale markeder og internasjonal handel.  For å nå ut til kundene har Klomstad Søyledreiing gått i samarbeid med Kompani Kvam som skal hjelpe bedriften med å være godt synlig i de digitale kanalene.

Hjelp til å bli synlig?

Med nettvakt fra Kompani Kvam kan Pål bruke tiden sin i verkstedet og være trygg på at alt er på stell i det digitale.

Link til nettside: https://www.klomstad.com/

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2020 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram