ca 3 min. lesning   

Realisere drømmen som gründer?

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Nå har det for de fleste vært noen uker med ferie, og kanskje har noen hatt ekstra god tid til å tenke seg om?

Det er mange som finner ut at de har lyst til å satse på noe nytt og eget etter at de har hatt fri fra jobb og kanskje hatt litt bedre tid til å tenke seg om, utenom bare en stressende hverdag. Fleste er vel kanskje litt usikre på seg selv om de faktisk klarer å bygge et firma alene, eller kanskje det kan være egenkapital og kanskje det å ikke ta ut egen lønn gjennom firmaet på kanskje flere mnd - ett år. Dette er nok for de fleste veldig vanskelig, eller helt umulig. Fleste av oss er helt avhengig av en god og fast inntekt hver mnd for at hjulet ikke skal stoppe helt opp. Alle kan opprette et AS, men det vanskligste er det å drive det i de neste 5 årene.

Ny moderne nettside?

Har man en fast jobb med god inntekt hver mnd så velger de fleste å fortsette der de er i dag, istede for å risikere alt for noe som har liten sjangs for å lykkes i et 5 års perspektiv som gründer. Kanskje er det noen som bare har en stor lidenskap for noe, eller som ikke trives med det de allerede gjør til daglig? Kanskje er det til og med bare noen som ønsker at bank saldoen skal se ut som et telefonnummer. Man lever bare en gang - så om du ikke følger drømmen din, hvem følger den da?

Kompani Kvam er også et relativt fersk AS, så her er det bare å ta kontakt om du ønsker alt fra veiledning på hvordan vi gjorde det i starten og det første året, et uforpliktende møte, eller bare ønsker å prate over en kopp kaffe.

Hjelp til å bli synlig?

Kompaniet har gode priser for ny-etablerte bedrifter som ikke har så veldig mye å gå på, men som uansett ønsker å digitalisere seg i markedet.

Les også hvorfor man burde bruke litt med av årsbudsjettet på digital markedsføring her

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2019 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram