ca 4 min. lesning   

Profilere bedriften på Instagram?

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Over 1 million nordmenn bruker Instagram på daglig basis, det er derfor en veldig viktig sosial-kanal å være synlig på.

Hvorfor bruke Instagram?

På Instagram kan man legge ut inspirerende bilder og video som skaper engasjement rundt følgere. Dette kan faktisk være med på å skape en nærere relasjon til både potensielle og eksisterende kunder. Jo bedre du profilerer en positiv bedrift, vil du bygge troverdighet rundt tjenestene eller produktene dine.

Ny moderne nettside?

La Instagram-brukere få se hvordan bedriften jobber. Det å vise hvordan det jobbes i bedriften din, kan skape positive inntrykk. Det er så mange forskjellige sosiale medieplattformer der ute, så hvorfor bruke Instagram? Instagram anses å være den beste plattformen for sosiale medier for engasjement eller din evne som bedrift til å få kontakt med dine følgere. Det er visuelt, enkelt og tiltrekker de yngre generasjonene mer enn andre sosiale medieplattformer gjør.

Mobilbruk

Instagram er en mobil plattform, og siden 80% av surfing på sosiale medier foregår på mobile enheter, burde det ikke være noen tvil i tankene dine om å bygge en profil på denne plattformen. Dette kan virke som en ulempe for noen bedriftseiere, men måten folk handler på har endret seg siden smarttelefonens ankomst. 80% av kundene bruker mobiltelefonene sine for å slå opp produktanmeldelser eller sammenligne priser på nettet. Det er raskt og praktisk fordi smarttelefoner er små og kompakte og de fleste nordmenn har en med seg uansett hvor de går. Hvis du vil at bedriften skal lykkes, må du til slutt følge med på trendene.

Hjelp til å bli synlig?

Instagram er lenket til Facebook

Du vet sikkert at Instagram eies av Facebook, men de er fremdeles to forskjellige plattformer. Så hvorfor bruke Instagram med Facebook hvis de er to separate sosiale medie-sider? Du kan faktisk koble de to plattformene, som når både Facebook-publikummet ditt og Instagram-publikummet ditt.

Markedsføring på Instagram?

Hvorfor bruke Instagram spør du? "På grunn av reklamering" vil vi svare. Hvis du ikke bruker Instagram (eller Facebook for den saks skyld) for å annonsere på sosiale medier, så går du glipp av mye engasjement! Du kan legge ut bra innhold på siden din, men dette vil bare nå dine følgere. Hvis du vil nå personer som ikke følger deg på sosiale medier, må du lage annonser. Med vår "Speider-pakke" kan vi målrette mot spesifikke demografier og lokasjoner, koble direkte til nettstedet eller destinasjonssiden din og samle inn data.

Disse sponsede annonsene vil vises i brukerenes tidslinje utenfor følgebasen. Det kan kjøres vanlige målrettede annonser, eller målrette kunder på nytt.

Å målrette annonser er gunstig fordi de hjelper til med å fange opp kunder som kan ha handlet på nettstedet ditt og forlatt f.eks handlekurven. Og siden Facebook og Instagram jobber sammen kan vi målrette folk på begge plattformene på nytt!

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2019 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram