ca 3 min. lesning   

Nytt bygg på Abaris

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Våren 2018 begynte påbyggingen av Abaris Consulting sine lokaler. Det skulle bygges 9 nye kontorplasser (delt på 4 rom), 2 møterom og et bad.

Påbygget er en oppgradering fra 100 kvadratmeter til 200 kvadratmeter. Det skal også komme en ny parkeringsplass som skal være for den nye delen av bygget. Bygget ble innflyttingsklart 18. November 2018.

Ny moderne nettside?

Kompani Kvam flytter inn i de gamle kontorene til Abaris og Abaris i de nye, vi er nå delt i forskjellige deler av bygget. Vår gamle kontorplass er planlagt å bli en "lounge" der vi skal kunne koble ut noen minutter for å samle tankene og øke kreativiteten. Med flere kontorplasser blir det også lettere for oss å vokse, Kompani Kvam har ledige stillinger for arbeidsglade og motiverte mennesker innenfor IT-bransjen. Vi kan ta inn lærlinger da vi nå er en Godkjent lærebedrift.

IMG_5846-min
IMG_5214-min
IMG_3541-min
IMG_1490-min
IMG_0773-min
IMG_0590-min
IMG_0323-min

Hjelp til å bli synlig?

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2020 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram