ca 3 min. lesning   

Kompani Kvam - Har du en drøm? Vi har en plan!

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Det er stadig flere bedrifter som får høye ambisjoner for fremtiden, og setter seg stadig nye og nesten umulig mål.

Nesten ingen små eller mellom-store bedrifter har hjemmesider rigget for digitalt salg, eller digital markedsføring. Er du en bedrift som kunne tenkt deg å fått en del av investeringen på kvamsfjellet på 100.000.000? Da er det essensielt at din bedrift er rigget for digitalt salg, gode bilder og en god tekst, som gjør at aktørene ringer akkurat DEG.

Ny moderne nettside?

Er din bedrift rigget for digitalt salg? Kompani Kvam ser etter bedrifter som ønsker å vokse, ansette flere folk, jobbe som et team og har store ambisjoner og håp for fremtiden i Gudbrandsdalen.

Hvorfor velge Kompani Kvam?

Vi har som mål om å bli den beste leverandøren innen digitale tjenester innen 2021. Har over 12 års erfaring med WordPress og annet verktøy for hjemmeside-utvikling. Vi leverer support avtalte (Nettvakt) som gjør at bedriften kan fokusere på kjerneprodukter. (Les mer om det her)

Hjelp til å bli synlig?

Vi er en relativ fersk og ny-oppstartet bedrift, som alltid har hatt høye ambisjoner for det lokale næringsdrivende, vi har gode referanser, og alltid oppdatert på det nyeste og beste innenfor digital markedsføring og hjemmesideutvikling.

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss nå!

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2020 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram