ca 3 min. lesning   

Hvorfor din bedrift bør investere i en nettside

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Å ha en god, strukturert og informativ nettside kan være en av de beste investeringene ditt firma kan gjøre.

Vi er nå kommet godt i gang med året 2019 og nå fungerer ikke katalog-tjenester og annonser i trykk i noe særlig grad lenger. Førstevalget for de aller fleste når de trenger en tjeneste eller en vare er søkemotorer og søk på nett. Undersøkelser viser at allerede i 2013 tok 81% et søk på Google før de gjennomførte et større kjøp så det er grunn stor nok til at nettopp din bedrift bør være synlig på digitale flater.

Ny moderne nettside?

Nettsiden er alltid åpen

En nettside og andre digitale flater er tilgjengelige 24/7 og på den måten kan kundene finne nyttig informasjon, tjenester og varer døgnet rundt fra sitt eget hjem. Våre nettsider har alltid en godt synlig kontakt-seksjon slik at de som besøker din nettside raskt kan kontakte din bedrift. På den måten vil det ligge kundehenvendelser klare til å bli besvart når du kommer på jobb dagen etter.

Bygg troverdighet med en nettside

Du vil også bygge opp en troverdighet for ditt firma når du har en dedikert nettside, her vil kundene finne tilbakemeldinger og omtaler fra andre fornøyde kunder. Det hjelper lite hva du skryter på deg av erfaring og kompetanse selv, kundene søker ofte etter omtaler fra andre kunder på hva nettopp din bedrift har levert. På den måten bygger du tillit til dine nye kunder.

Hjelp til å bli synlig?

Enkel markedsføring

Når du har en profesjonell nettside for din bedrift, så blir det også lett å kunne markedsføre seg på andre digitale flater. Det å knytte opp en Facebook side til din nettside for så å speile innhold dit kan ha en veldig stor innvirkning på antall besøkende. Det er også enkelt for et Digitalbyrå å lage målrettet markedsføring når det foreligger en nettside.

Riktig informasjon på din nettside

Ofte så flyter det av uriktig informasjon av bedrifter på katalog-tjenester og andre nettsider, men med en nettside så er det din bedrift som publiserer innhold som er riktig i forhold til din bedrift. Selvfølgelig med oppdatert kontaktinformasjon slik at kundene faktisk får tak i dere om de prøver å kontakte dere.

Med en nettvakt-tjeneste levert fra Kompani Kvam AS, vil du være godt rustet til å gå inn i 2020 og årene fremover. Du kan gjerne starte med en enkel nettside med kun det mest nødvendige, så kan en bygge på etterhvert.

Benytt kontaktskjemaet under for å få et uforpliktende tilbud på en profesjonell nettside i dag!

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2019 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram