ca 2 min. lesning   

Hvordan se bra ut i den sosiale jungelen?

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

God digital markedsføring gjort på en riktig måte er ikke en utgift men en inntekt.

Har du noen gang hatt en trykt annonse, kinoreklame, radioreklame eller TV-reklame? og du føler du har fått valuta for pengene? Erfaringsvis er disse annonse veldig dyre og sjansen for at du når akkurat det publikummet du er ute etter liten. I dag kan man bruke det digitale markedsføringen gjennom kanaler som Facebook og Instagram med flere der man faktisk kan nå sitt publikum direkte.

Ny moderne nettside?

For å lykkes i den digitale jungelen må man først definere hvem er kunden, og hva kundene anser som interessant. Deretter bør man målrette sin kommunikasjon etter alder og kjønn, hvem kjøper hva. Den sosiale markedsføringen kan deles inn i 4 steg tiltrekke, konvertere, selge og begeistre.

Tiltrekke
At man lager innhold til sitt segment som skaper verdi hos den potensielle kunden. Det er noe som treffer den potensielle kunden sånn at den besøker hjemmesiden til din bedrift.

Hjelp til å bli synlig?

Konvertere
Når du har besøkende på nettsiden er det neste steget at de skal konvertere til lead. Leads er potensielle kunder som besøker din hjemmeside og har vist interesse for deg og det du tilbyr. De er kanskje til og med villige til å gi fra seg kontaktinformasjon for å få noe tilbake. Hjemmesiden må derfor ha konverterings punkter sånn at man vet hvem som ønsker å gjøre dette.

Selge
Dette er at kunden enten kjøper direkte via deres side(automatisert prosess) eller at dere kontakter kunden på bakgrunn av informasjonen kunden har lagt igjen på siden.

Begeistre
Etter at kunden har kjøpt noe ønske man å begeistre kunden sånn at de fortsatt blir kunde samtidig som man snakker positivt om dette til andre. De blir en ambassadør for din bedrift.

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2019 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram