ca 3 min. lesning   

Hvordan lykkes på instagram?

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Instagram har i dag 2,4 millioner brukere registrert i Norge i følge Ispos Q2 SOME 2019.

Instagram er et sosialt nettverk hvor personer, bedrifter og organisasjoner kan dele bilder, videoer og historier.

Ny moderne nettside?

Hva og hvordan ønsker vi å kommunisere?
På Facebook ønske man å kommunisere mer offisielt enn man gjør på Instagram. På Instagram kan en bedrift være mer leken. Noen mener er man ikke leken på Instragram kan man legge ned siden. Det skal være gøy og man skal sitte igjen med go´følelsen etter å ha sett deres Instagram side. Skaff deg ditt eget hashtag og bruke dette alltid.

Hvor ofte skal vi publisere innhold?
Publiser innhold jevnlig for å holde følgerne oppdaterte og interesserte, men i forhold til Facebook kan man gjerne være litt mer leken å publisere mer innhold fra hverdagen. Det må være innhold som engasjerer.

Hjelp til å bli synlig?

Publiser bilder med høyere kvalitet
Før var det litt skam å ikke bruke mobilkamera til bildene du postet på Instagram. Men sånn er det ikke lenger. Men tenk på at bilder uten innhold kommuniserer like dårlig som ord uten innhold.
Skal du bruke mobilkamera, tenk på dette: Ikke bruk flash, Prøv forskjellige vinkler, Fokus på objektet, Ikke bruk filtere unødvendig og Høyere oppløsning (ha alltid 2048 px i bredde og/eller i høyde)

Ang. filtere, så er det forsket på hvilke filtere folk med forskjellig humør bruker. Deprimerte mennesker pleier ikke bare å bruke mindre og mørkere farger, men har også lengre bildebeskrivelse, flere kommentarer men mindre likes. Grafen under viser hvilke filtere folk med forskjellige humør bruker (rød farge for de som er deprimerte).

Husk om man tagger person eller brands som du tror at interesse av posten. OBS! Dette kan fort oppfattes som “spammy” for de som blir tagget så bruk dette varsomt.
Vi Kompani Kvam kan hjelpe dere med både strategi og utførelse.

Husk at god digital markedsføring gjort på en riktig måte er ikke en utgift men en inntekt.

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2019 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram