ca 2 min. lesning   

Hva er Google-Analytics?

Del gjerne

Kompani Kvam AS

DIGITALBYRÅ

Vi hjelper bedrifter med vekst og utvikling ved at de styrker sin posisjon på digitale flater.

Når bedriften har investert tid og penger for å være godt representert på sine digitale flater er det viktig å måle effekten slik at man kan vite at det virker.

Virker det ikke har man kastet tid og penger ut av vinduet. Når vi målgruppen? Liker de innholdet? Sprer de det videre? Fører det til salg? Google Analytics er et essensielt redskap for å kunne svare på disse spørsmålene og andre ting som kunden måtte lure på.  Verktøyet utvikles av Google som samler data og statistikk av de som besøker siden din. Her kan du enkelt få oversikt over hva slags innhold som er mest populære, hvem som lukker siden med en gang og hvor mange besøkende du hadde denne måneden/uken/dagen i forhold til forrige. Du får vite all statistikk om besøkende på nettstedet ditt, f.eks hvor de bor, hvordan de fant frem til siden din, hva de søkte på eller hvilken side de kom fra. Alle kunder av oss har installert Google Analytics på nettstedet sitt. Dette gjør vi for å ha mest mulig oversikt over våre kunder og hvordan de kan forbedre seg.

Ny moderne nettside?

Likte du dette innlegget?

Vi hjelper deg med å

LYKKES!

Kontakt oss forside

I fronten på dine digitale flater

Vi er sosiale

Skal vi ringe deg?

Ring oss
Kompani Kvam AS 2020 © Alle rettigheter
PersonvernerklæringKontakt oss
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram